Nieuws

Kunstwerk onthuld - 25-09-2013
Columns Langstraat - 10-01-2013

Winterfair succesvolle afsluiting feestjaar!

18-12-2013 -

Een succes, bedankt iedereen !

De organisatie van de Stichting Winterfair Geertruidenberg kijkt terug op een geslaagde Winterfair 2013.

Wat een ongelooflijke reacties ! Zoveel complimenten en mooie woorden dat we ervan gaan blozen. Maar we hebben het natuurlijk niet alleen gedaan !

Om iedereen persoonlijk te bedanken zou zeker op zijn plaats zijn maar zou ook een ellelange lijst aan namen worden. Dus willen we het samenvatten zonder iemand te vergeten !

Als eerste willen we al onze vrijwilligers bedanken. Wij als "vrouwen organisatie" willen wel eens vergeten hoe hard we "onze mannen" laten werken. Spierballen hebben gerold en zweet is vergoten met de op- en afbouw van de Markt. Bedankt mannen, zonder jullie zijn we nergens !

Ook alle andere vrijwilligers bedankt, jullie hebben als visitekaartje gefungeerd, niet alleen voor de Winterfair maar voor de Gemeente Geertruidenberg welke door jullie positief en met succes op de kaart is gezet.

Alle entertainment, kunst, dans, koren en muzikanten, licht en geluid bedankt voor jullie enthousiasme. Onbetaalbare sfeermakers voor een unieke Winterfair. Het was mooi om te zien dat vele organisatoren van 800 jaar stadsrechten Geertruidenberg terug te vinden waren tijdens de Winterfair Geertruidenberg.

Ook alle pers en media bedankt voor al jullie aandacht en positieve berichtgevingen !

Alle kraamhouders bedankt voor jullie deelname. Alle kramen zagen er werkelijk fantastisch uit en we hopen jullie volgend jaar weer te zien !

Een speciaal woord van dank aan het bestuur van de Geertruidskerk voor het openstellen van de kerk. Uw gastvrijheid hebben wij, en alle deelnemende partijen in de kerk, mogen ervaren als een warme deken.

Alle ondernemers en omwonenden van ons evenement danken wij voor uw medewerking en begrip. Het was hartverwarmend dat er spontaan eigen initiatieven ontstonden zoals het sfeervol versieren van de toegangswegen naar het evenement toe. Hiervoor onze dank !

Alle bezoekers bedankt dat u in grote getale naar de Winterfair Geertruidenberg bent gekomen, voor u hebben we dit georganiseerd en we hopen dat u dit heeft gewaardeerd. We hebben bezoekers gesproken uit alle windstreken van ons land en zelfs daarbuiten en daar zijn we zeker trots op maar bovenal zijn we trots op de mensen uit onze Gemeente want de Winterfair Geertruidenberg is bovenal een feest voor en door onze eigen inwoners.

Maar bovenal konden wij dit natuurlijk niet wegzetten zonder de bijdrage uit de sponsor-pot van 800 jaar stadrechten Geertruidenberg. Alle sponsoren willen we bedanken en we willen hierbij zeker de Gemeente Geertruidenberg niet vergeten die ons met raad en daad hebben bijgestaan in de organisatie van dit evenement. Het was prettig samenwerken !

Wij hopen dat we het feestjaar 800 jaar stadrechten waardig hebben mogen afsluiten. Het was een eer en een genoegen.

Wij wensen iedereen fijne kerstdagen en een fantastisch 2014 !

Wilt u volgend jaar weer genieten van een mooie Winterfair ? Steun dan onze Stichting ,die geheel uit vrijwilligers bestaat, door vriend te worden van de Winterfair Geertruidenberg. Door 5 euro over te maken op rekening nr. IBAN15RAB00172488192 t.g.v. Stichting Winterfair Geertruidenberg.

Dank u wel !

Nog 0 dagen