Nieuws

Kunstwerk onthuld - 25-09-2013
Columns Langstraat - 10-01-2013

Genootschap van de Handschoen start werving sponsors

02-10-2012 -

Het Genootschap van de Handschoen is gestart met de werving van sponsors. Het bedrag dat van de Stichting viering 800 jaar stadsrechten te verdelen was, is ver opgemaakt. Graag wil het Genootschap de ideeën die later zijn binnengekomen ook financiële steun bieden en de initiatiefnemers een kans geven een mooi evenement te presenteren aan de inwoners en gasten van onze gemeente.

In ruil voor een financiële bijdrage worden ondernemers de mogelijkheid gegeven zich, door middel van een zogenaamd ‘Vriendenpakket’, te etaleren binnen de drie kernen van de gemeente. Ondernemers worden aangeschreven met een uitnodiging tot sponsoring. Hierbij kunnen zij kiezen uit drie pakketten: Koning Willem I, Keizer Napoleon en Admiraal Zoutman. De pakketten bevatten onder meer verschillende mogelijkheden tot adverteren.

Het Genootschap van de Handschoen hoopt op veel medewerking. Zij weet zich al gesteund door een aantal bedrijven en inwoners die al dan niet belangeloos hun schouders onder het feestjaar zetten. Maar het is nog niet voldoende. Het Genootschap vraagt dan ook om een financiële ondersteuning die van 2013 een echt feestjaar moet maken!

Op de website www.geertruidenberg800jaar.nl is te lezen wat er volgend jaar allemaal te gebeuren staat en welke grote en kleine evenementen er gaan plaatsvinden. De agenda is nog niet definitief en wordt steeds aangevuld met nadere informatie.

Mocht u als ondernemer de evenementen in het feestjaar 2013 willen sponsoren, maar heeft u onverhoopt geen schrijven ontvangen? Dan kunt u contact opnemen met John Gaasbeek via 06-51622255 of stuur een mail naar pr@geertruidenberg800jaar.nl

Nog 0 dagen