Campergasten

WSV Geertruidenberg

In 2013 (het feestjaar Geertruidenberg 800 jaar) wordt de mogelijkheid geboden aan campergasten om te overnachten en de faciliteiten te gebruiken van Watersportvereniging Geertruidenberg.
De hoop en verwachting is dat in 2013 meer toeristen Geertruidenberg zullen bezoeken. De camperplaats van WSV Geertruidenberg is op slechts enkele wandelminuten van de Geertruidenberg 800 activiteiten. Het aantal camperplaatsen is afhankelijk van voldoende ruimte aan de dijkzijde. Camperplaatsen zijn uitsluitend beschikbaar in het vaarseizoen (mei t/m oktober). In verband met dit jubileumjaar zal een tijdelijke stroomvoorziening worden aangelegd voor de kampeergasten.

Tarieven Campergasten
Het campertarief is € 10,- per nacht all in (zie voorzieningen jachthaven). Maximale lengte voor campers is 9 meter. Verblijf maximaal 3 dagen. Indien er geen plaats meer is op het haventerrein, dan kunnen campergasten wel gebruik maken van de voorzieningen op de haven. Hiervoor dient er met de havenmeester een afspraak te worden gemaakt. Neem gerust even contact op met de havenmeester (0162-513167). Campers met veel stroomgebruik betalen een elektratoeslag van € 2,50/nacht. 


Kijk voor meer informatie op de website van Watersportvereniging Geertruidenberg: www.wsvgeertruidenberg.nl


DOK12
Ook bij jachthaven DOK12 in Raamsdonksveer zijn mogelijkheden voor campergasten om te overnachten en gebruik te maken van de daar aanwezige faciliteiten. De camperplaatsen zijn voorzien van electriciteit en stromend water. Er zijn douches, toiletten en een gezellig restaurant met uitzicht over de haven, natuur, water en natuurlijk... Geertruidenberg. Informeer bij de exploitant, Bart van Rossum, naar de mogelijkheden, tel. 0162 - 522024. 

Nog 0 dagen